Termeni și Condiții

Cumpărarea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implică acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Magazinul online Pieseautototal.ro este operat de SC KVO AUTO PARTS SRL, CUI RO31455258, Nr. Inreg. Reg. Com. J3/459/2013, Pitești, jud. Argeș.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nicio notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ LA ÎNREGISTRARE 

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul sa va blocam accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.
Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui sa ne contactați imediat! Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc.) asa cum sunt ele scrise.
Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care sunteți anunțat telefonic sau prin email. 

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comandă dacă: 
- nu avem pe stoc produsul comandat;
- plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plății prin transfer bancar;
- dacă comanda dumneavoastră nu depășește 30 lei; 
- a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului; 
- nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc)
O comandă depusă pe site-ul Pieseautototal.ro are statusul inițial "în așteptare" și va fi validă după confirmarea ca produsele există în stoc sau la furnizori.
Nicio comandă nu este eligibilă dacă nu este confirmată telefonic sau prin email.

POLITICA DE RETUR

Ne dorim sa fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi.
Dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. 
Clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 15 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit).
Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 (paisprezece) zile de la data primiri produsului.
Suma înapoiată în cazul unui retur nu include cheltuielile de transport.

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA ȘI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parolă.
Sunteți responsabil(a) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord sa ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Sunteți pe deplin în cunoștința de cauza ca orice informație, date, text, fotografii, grafică etc, conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine.

În aceste condiții nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.
Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

Ne obligăm sa nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. 

PUBLICITATE ȘI LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Sunteți de acord cu următoarele: operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/ legătură/ tranzacție/ colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii și/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuți nici material nici sub alta formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menționate. 

COPYRIGHT

Întregul conținut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC KVO AUTO PARTS SRL și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul companiei SC KVO AUTO PARTS SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site.
Conform Ordonanței de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G. Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabila.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective.
Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.
Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de frauda va fi raportată autorităților competente.
Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele doua părți.

În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de competența instantelor românești.

Nu garantăm sub niciun fel în mod direct sau indirect că:

- Serviciul va fi potrivit cerințelor dumneavoastră;
- Serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel;
- Calitatea informațiilor, datelor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului vor corespunde cerințelor și așteptărilor dumneavoastră;
- Serviciul poate fi întrerupt de către proprietari sau administratori în orice moment fără o notificare prealabilă și fără niciun fel de pretenție de orice fel din partea dumneavoastră; 
- Prin intermediul serviciului nu se oferă niciun fel de garanție sau certitudine altele decât cele în mod expres specificate în acești termeni de oferire a serviciului;

- Sunteți direct si deplin responsabil pentru orice activitate și/sau conținutul oricărei date, informații, imagini, text, înregistrări audio sau video sau a oricărei alte contribuții pe care o faceți și/sau o faceți disponibilă și/sau o transmiteți în condițiile termenilor prezenți ai serviciului;

- Forța majoră exonerează de răspundere partea care o invocă în condițiile legii;

- Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili în niciun fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciului.
Continuă